Wanneer peuterfysio?

  • Heeft uw peuter een trage motorische ontwikkeling?
  • Struikelt of valt uw peuter vaak?

Kinderfysiotherapiepraktijk Barel-van Zee behandelt uw peuter wanneer de ontwikkeling niet van zelf gaat en uw kind ondersteuning nodig heeft. Onze filosofie is dat wij uw kind spelenderwijs uitdagen de motoriek te verbeteren. 

Voorbeelden noodzaak peuterfysio

Peuterfysio Leidsendam - Voorburg op de behandeltafel

Trage motorische ontwikkeling, aangeboren en verworven problemen waardoor de ontwikkeling van het bewegen belemmerd wordt (bijvoorbeeld cerebrale parese, obstetrische plexus brachialis laesie (OPBL) of Erbse Parese), syndroom van Down, struikelen en vallen, afwijkend looppatroon, afwijkende stand van voeten en/of benen en pijn bij bewegen.

Lees meer over onze aanpak Lees meer over de eerste afspraak 

Informatie peuterfysio Leidschendam – Voorburg

Peuterpret in Leidschendam-Voorburg

Wilt u de motorische vaardigheden in groepsverband én individueel van uw peuter verbeteren? Dan bieden wij Peuterpret aan. Het is bedoeld voor peuters van 2-4 jaar in Peuterpret Leidschendam - VoorburgLeidschendam-Voorburg. Onder begeleiding van een kinderfysiotherapeut Barel- van Zee verbeteren peuters hun motorische vaardigheden. Ook leren zij dat bewegen leuk is en krijgen meer zelfvertrouwen.

Peuterpret is geschikt voor peuters die:
– een motorische achterstand hebben;
– te zwaar zijn of dreigen te worden;
– veel vallen of struikelen en
– faalangstig zijn en bijvoorbeeld klimmen en klauteren eng vinden.

– 12 wekelijkse beweeglessenPeuterpret Leidschendam - Voorburg flyer achterkant
– 45 minuten per les
– 3 tot 6 kinderen per groep

– 4 ouderbijeenkomsten

Peuterpret 2018

Vanaf woensdag 10 januari 2018 start er een nieuwe groep van het beweegprogramma Peuterpret 2018  Deze eindigt op 4 april 2018.  Instromen is mogelijk. De cursus wordt gehouden bij Sportcentrum Rust, Oude Middenweg 239-B Den Haag-Leidschenveen.

 

Meer weten of aanmelden?