Zoekt u fysiotherapie Leidschendam en Voorburg voor uzelf of uw kind? Fysiotherapiepraktijk Barel- van Zee is sinds april 2020 verhuisd naar Scheepswerf 18 in Leidschendam en de praktijk ligt vlak bij de sluisjes.

Informatie fysiotherapie Leidschendam – Voorburg

  • Wilt u ons een vraag stellen? Bel 070 – 327 18 79, mail praktijk@fysiotherapiebarel.nl of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.
  • Wilt u zich aanmelden voor de eerste afspraak? Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Contactformulier

Centraal gelegen fysiotherapie Leidschendam – Voorburg

Onze praktijk is zeer centraal gelegen voor fysiotherapie behandelingen voor volwassen en kinderen in de gemeente Leidschendam – Voorburg. Onze praktijk voor fysiotherapie Leidschendam  – Voorburg ligt in de wijk Klein Plaspoelpolder, vlak naast het Damcentrum (bij de sluisjes).

Therapeuten spreken Engelse taalFysiotherapie Leidschendam - Voorburg volwassenen en kinderen 500

In en rondom Den Haag bevinden zich vele internationale organisaties. Ons team van therapeuten spreekt naast de Nederlandse taal ook de Engels, Hongaars en Servisch. Wij willen dan ook expats en overige niet Nederlands sprekende cliënten de helpende hand bieden voor onze fysiotherapiebehandelingen.

Tijden en locatie

Wij behandelen de cliënten in beginsel op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Bij dringende gevallen kan naar de avonduren of het weekend worden uitgeweken. Cliënten die niet naar de praktijk kunnen komen behandelen wij thuis. Baby’s worden (vrijwel) altijd aan huis behandeld. De praktijkruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bereikbaar

Rondom de praktijk kunt u gratis parkeren. Indien het druk is, dan kunt u in de gratis parkeergarage onder het Damplein parkeren en te voet in 3 min. naar de praktijk lopen. Met het openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar met de bus lijnen 45 en 46 (5 min lopen) en met de tram lijn 19 ( 8 min. lopen).

Klachten

Onze praktijk is aangesloten bij de Klachtenregeling Keurmerk Fysiotherapie.

In geval van klachten over de (behandelingen door de) praktijk, dan heeft het de voorkeur om deze klacht in eerste instantie met de praktijk te bespreken. Mocht u er samen niet uit komen, dan kunt u hier verder lezen over deze regeling.