Gabriela breidt haar kennis en inzicht over Schroth therapie uit

Schroth therapie voor scoliose fysiotherapie Barel Leidsendam VoorburgGabriela Eshuis – Kacanski heeft in het najaar van 2016 een intensieve Schroth driedimensionale scoliose therapie opleiding (van Katharina Schroth) in Bad Sobernheim succesvol afgerond. Hiermee heeft ze haar kennis en inzicht over scoliose behandelingen verbreed en verdiept.

Progressieve, preventieve of ondersteunende therapie
Gabriela kan nu met deze verbreding van kennis en ervaring verschillende scoliose patiënten behandelen. Zij kan hiermee verschillende behandelmethoden inzetten namelijk de progressie, preventieve of ondersteunende therapie tijdens bracebehandeling, als ook bij de degeneratieve scoliose bij de ouderen.

Achtergrond Gabriela Eshuis-Kacanski
Gabriela is oefentherapeute Mensendieck en heeft zich gespecialiseerd in Schroth therapie voor scoliose.  Scoliose is een driedimensionale zijdelingse verkromming van de wervelkolom, een niet-medische term is een ‘kromme rug’. Vanaf het voorjaar  2016 versterkt Gabriela Eshuis-Kacanski  fysiotherapiepraktijk Barel- van Zee met Schroth therapie voor kinderen en volwassenen met scoliose in Voorburg en Leidschendam.

Zelf ook scoliose
Als tiener werd Gabriela geconfronteerd met scoliose. Door de jaren heen bleef deze aandoening een stempel op haar leven drukken. Dat heeft haar doen besluiten om de klachten radicaal aan te pakken en  zich om te scholen van architecte naar oefentherapeute Mensendieck met specialisatie Schroth therapie. Met deze opgedane kennis en haar eigen ervaring is zij in staat om kinderen en volwassenen met deze aandoening vanuit verschillende perspectieven te behandelen.