Zoekt u fysiotherapie Leidschendam en Voorburg voor uzelf of uw kind? Fysiotherapiepraktijk Barel- van Zee is gevestigd aan de Voorburgseweg 39a in Leidschendam en de praktijk ligt tegen Voorburg aan.

Mijn locatie
Bereken route

Informatie fysiotherapie Leidschendam – Voorburg

  • Wilt u ons een vraag stellen? Bel 070 – 327 18 79, mail praktijk@fysiotherapiebarel.nl of vul het onderstaande contactformulier in zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.
  • Wilt u zich aanmelden voor de eerste afspraak? Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Contactformulier

Centraal gelegen fysiotherapie Leidschendam – Voorburgfysiotherapie Leidschendam - Voorburg buurten

Zoals u ziet zijn wij zeer centraal gelegen voor fysiotherapie behandelingen voor volwassen en kinderen in de gemeente Leidschendam – Voorburg. Onze praktijk voor fysiotherapie Leidschendam  – Voorburg grenst aan de wijken Damsigt, Damcentrum, Sijtwende, Midden – en Oud Voorburg en Klein Plaspoelpolder. In Klein Plaspoelpolder zijn diverse organisaties en bedrijven gevestigd zoals Special Tribunal For Lebanon en Landal GreenParks waarvan de medewerkers voor, tijdens of na hun werk gebruik kunnen maken van de fysiotherapiebehandelingen in onze praktijk.

Therapeuten spreken Engelse taalFysiotherapie Leidschendam - Voorburg volwassenen en kinderen 500

In en rondom Den Haag bevinden zich vele internationale organisaties. Ons team van therapeuten spreekt naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal. Wij willen dan ook expats en overige niet Nederlands sprekende cliënten de helpende hand bieden voor onze fysiotherapiebehandelingen.

Tijden en locatie

Fysiotherapie Leidschendam ruimte parkeergelegenheid

Wij behandelen de cliënten in principe op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Bij dringende gevallen kan naar de avonduren of het weekend worden afgeweken. Cliënten die niet naar de praktijk kunnen komen behandelen wij thuis. Baby’s worden (vrijwel) altijd aan huis behandeld. De praktijkruimte is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Bereikbaar

Voor de deur van de praktijk kunt u gratis parkeren. Met het openbaar vervoer is de praktijk bereikbaar met de bus lijnen 45 en 46 en met de tram lijn 19 (5 min. lopen).

Klachten

Onze praktijk is aangesloten bij de Klachtenregeling Keurmerk Fysiotherapie.

In geval van klachten over de (behandelingen door de) praktijk, dan heeft het de voorkeur om deze klacht in eerste instantie met de praktijk te bespreken. Mocht u er samen niet uit komen, dan kunt u hier verder lezen over deze regeling.